Snažna i jaka privreda, osnovni je preduslov za jačanje životnog standarda građana, a to je ujedno i motivacija za mlade ljude da ostanu ovdje, zaposle se, zasnuju svoje porodice i zajedno s nama grade Republiku Srpsku, rekao je Saša Bajić, kandidat Narodne partije Srpske za NS RS, na tribini ove stranke u Mjesnoj zajednici Prijedor dva.

“Zadatak nam je da kroz očuvanje, jačanje institucija RS obezbijedimo snažnu i prosperitetnu Srpsku, koja će, kao takva, biti povoljno tlo za strane investicije. Zalagaćemo se za podršku domaćoj privredi kroz različite programe i podsticaje, i motivisaćemo naše privrednike da nastave da investiraju u Republiku Srpsku”, naglasio je Bajić.

Tribina na Urijama četvrta je po redu koju je Narodna partija Srpske organizovala s ciljem da dodatno porazgovara s građanima, iako su to, po riječima Olivere Brdar Mirković, kandidata za narodnog poslanika, radili i prethodne dvije godine.

“Očekujemo da ćemo imati podršku za mandat u NS RS, koji planiramo upotrebiti kao što smo i obećali svim našim potencijalnim glasačima i simpatizerima, da poboljšamo kvalitet života u Prijedoru”, rekla je Brdar Mirkovićeva.

U ovoj stranci, kako kažu, uvijek su spremni da saslušaju probleme i primjedbe građana, a Dario Dodoš, kandidat za Narodnu skupštinu, ima i obećanje za njih.

“Sigurno nećemo razočarati one koji budu glasali za nas, već ćemo se svim silama zalagati da poboljšamo život u Republici Srpskoj u svim mogućim aspektima”, jasan je Dodoš.

NPS okuplja ljude različitih profesija, i oni čine jedan od najznačajnijih resursa ove stranke. Iskusni su, sposobni i spremni da zastupaju interese svih građana, poruka je kandidata za narodne poslanike Narodne partije Srpske.

***Sponzorisana objava***