Članice Aktiva žena Narodne partije Srpske Prijedor posjetile su danas jedno lice u stanju socijalne potrebe kojem su darovale materijal za rekonstrukciju kupatila, rekla je predsjednica Aktiva i kandidatkinja NPS-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice jedan Maja Bjeljac.

Bjeljac je navela da su umjesto nabavke stranačkog promo-materijala nabavile materijal za rekonstrukciju kupatila ovom licu.

“Mišljenja smo da će žene odlučiti ove izbore i mi se tako i ponašamo. Želimo da pokažemo kolika je snaga žena i da imaju ogromnu snagu ne samo u privatnom, domaćinskom i profesionalnom, već i u političkom životu”, rekla je Bjeljac novinarima u Prijedoru gdje je aktiv žena organizovao veče tradicionalne kuhinje i druženje sa građanima i kandidatima ove stranke.

Predsjednica Gradskog odbora NPS-a Prijedor i kandidatkinja za Narodnu skupštinu Republike Srpske Olivera Brdar Mirković istakla je ulogu i značaj žena u ovoj stranci i izrazila nadu da će žene ostvariti dobar rezultat.

“U ovim izborima imamo četiri žene kandidate na listi NPS-a iz Prijedora što dovoljno govori o tome koliko partija vodi računa o ženama i njihovom položaju u društvu”, poručila je Mirkovićeva.

Znamo zašto!

Narodna Partija Srpske

***Sponzorisana objava***