srna-pio-vrhovacFilijala PIO Prijedor u organizacionom i kadrovskom smislu, ostvarenim rezultatima i kvalitetu pruženih usluga najozbiljnije konkuriše da postane i najbolja filijala Fonda, ocjena je menadžmenta Fonda PIO Republike Srpske.

“Filijala Prijedor u potpunosti je izvršila sve postavljene zadatke i učinila najveći iskorak u svim segmentima poslovanja”, saopšteno je iz Fonda PIO Republike Srpske.

Rukovodilac Filijale PIO Prijedor Dražen Vrhovac rekao je da su ovakve ocjene menadžmenta bile i očekivane s obzirom na i redovni i prekovremeni rad svih zaposlenih.

“Došli smo do tog nivoa da možemo biti uzor drugim filijalama u Srpskoj, a to je ujedno i obaveza da takav nivo i zadržimo”, rekao je Vrhovac danas Srni.

Menadžment Fonda PIO Srpske jednoglasan je u tome da je ažurnost svih poslovnih postupaka koji se odvijaju u Filijali Prijedor na planiranom i zadovoljavajućem nivou.

fond pio-sastanak prijedor“Takođe i svi ostali utisci i rezultati u radu ove filijale sasvim slobodno mogu biti uzor drugim filijalama u kom pravcu treba da se kreću kada su u pitanju ažurnost, kvalitet usluga i zadovoljstvo osiguranika i korisnika prava”, navodi se u ocjeni menadžmenta.

Menadžment Fonda juče je u Prijedoru održao radni sastanak sa rukovodstvom Filijale Prijedor i upravnicima poslovnica Prijedor, Kozarska Dubica, Novi Grad i Kostajnica gdje su prezentovani rezultati izvršene, nenajavljene kontrole ovih poslovnica.

SRNA