skupstina grada prijedoraU srijedu, 23. aprila, sa početkom u 10:00 časova biće održana 17. sjednica Skupštine grada Prijedora.

Nakon Aktuelnog časa na Dnevnom redu će se naći Prijedlog Odluka o nagradama i priznanjima – dodjeli Plakete, dodjeli Povelje počasnog građanina i o dodjeli Nagrade grada.

Pažnju javnosti će izazvati i Prijedlog Odluke o utvrđivanju visine plate funkcionera grada Prijedora te Prijedlog Odluke o visini naknade za rad Gradske izborne komisije grada Prijedora.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se Prijedlog Rješenja o razrješenju direktora u javnim ustanovama čiji je osnivač grad Prijedor-JU „Galerija ’96“ Prijedor, Turistička organizacija grada Prijedora, JZU „Dom zdravlja“ Prijedor, JZU „Gradska apoteka“ Prijedor,
JU Dječiji vrtić „Radost“ Prijedor i JU „Centar za prikazivanje filmova“ Prijedor a potom i Prijedlog Rješenja o imenovanju direktora u pomenutim javnim ustanovama.

Na Dnevnom redu sutrašnjeg zasjedanja nalazi se i Prijedlog Rješenja o imenovanju predsjednika i članova Gradske izborne komisije grada Prijedora, kao i Informacija o radu ustanova kulture u 2013. godini – JU Narodna biblioteka „Ćirilo i Metodije“ Prijedor,
JU Muzej Kozare Prijedor, JU Pozorište „Prijedor“ Prijedor, JU „Galerija ’96“ Prijedor i
JU „Centar za prikazivanje filmova“ Prijedor.

Pred kraj Skupštine na redu je Izvještaj o radu JU Sportska dvorana „Mladost“ Prijedor, IPC „Kozarski vjesnik“ Prijedor, Izvještaji o poslovanju javnih komunalnih preduzeća u 2013. godini – AD „Toplana“ Prijedor, AD „Gradska tržnica“ Prijedor, AD „Vodovod“ Prijedor i
AD „Komunalne usluge“ Prijedor, te Izvještaj o radu Turističke organizacije grada Prijedora za 2013. godinu, Izvještaj o poslovanju „Autotransport Prijedor“ a.d. Prijedor za 2013. godinu i Izvještaj o poslovanju JP „Zavod za izgradnju grada“ Prijedor za 2013. godinu.