Otvaranje Mjesne kancelarije Narodne partije Srpske u Omarskoj, još jedan je pokazatelj jačanja ove stranke, poručeno je danas iz ovog prijedorskog naselja.

Kako je rečeno, to je izraz potrebe članova i simpatizera NPS-a koji su od samog osnivanja Mjesnog odbora u Omarskoj, željeli da imaju vlastiti prostor za rad.

Danas su to i dobili.

“Narodna priča se širi Srpskom, kao i u našem gradu, bez obzira na udarce koje ponekad trpimo i neke loše stvari koje dolaze od strane drugih političkih subjekata. Mi vrijedno i predano radimo na širenju naše partije, na omasovljavanju članstva i svojim programskim ciljevima. Idemo nekim svojim zacrtanim putem i sigurna sam da ćemo, ne samo u Omarskoj i Prijedoru, već i na cijeloj regiji, ostvariti dobar izborni rezultat”, rekla je Olivera Brdar Mirković, predsjednik Gradskog odbora NPS-a Prijedor.

Svečanom otvaranju kancelarije u Omarskoj prisustvovao je i predsjednik Narodne partije Srpske, Darko Banjac.

“Znam da nas posljednjih dana mnogi napadaju i govore neistine, ali to samo potvrđuje našu snagu. Naša poruka je jednostavna: neka oni rade svoj posao, mi ćemo svoj. Ni jednu ružnu riječ nikome nećemo uputiti, ovaj narod je umoran od svađa, laži, intriga i prevara. Vodićemo svoju politiku, znamo koliko vrijedimo, a razočaraćemo sve one koji misle da nećemo uspjeti. Uspjećemo i NPS će u Prijedoru, 2. oktobra, ostvariti zacrtani rezultat. Razgovaraćemo sa skoro svakim čovjekom. Ko hoće da nas podrži, mi smo tu, onaj ko ne misli da nas podrži, nije naš neprijatelj, to je naš sugrađanin, to je naš Kozarčanin, i idemo dalje”, istakao je Banjac.

kozarski.com
Foto – NPS Prijedor