rk prijedor-proljece 2015Poslije dvije pobjede kod kuće, između kojih su osvojili bod u gostima, rukometaši Prijedora žele da nastave seriju dobrih rezultata u prvenstvu Premijer lige BiH i u predstojećem 21. kolu.

Izabranici trenera Bojana Unčanina, koji se nalaze na petom mjestu, u petak od 19 časova u sportskoj dvorani „Mladost“ u gradu na Sani dočekuju desetoplasiranog mostarskog „Zrinjskog“.

I ovoga puta, kao i u proteklom duelu sa zeničkim Čelikom domaći će biti lišeni pomoći povrijeđenog Stefana Gavrića i Srđana Savića, zbog privatnih obaveza.

-Favoriti smo u ovom meču, iako Zrinjski nije nimalo naivna, a ni neiskusna ekipa. Ipak, dobro smo se pripremali za novo iskušenje, prednost domaćeg terena nas stavlja u ulogu favorita, koju ćemo, nadam se i opravdati. Svjesni smo da je „plemićima“ svaki bod važan, jer još nisu obezbijedili opstanak u bh. elitnom rangu, ali su i nama bodovi potrebni da bismo ostali u vrhu tabele. Ubijeđen sam da će to biti odlična utakmica, a pozivam naše navijače da dođu i, kao i do sada, pruže nam podršku – rekao je lijevi bek Prijedorčana Beni Škrga.

Nenad Đerić/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com