Pjesma „Sine sve ti opraštam“, u izvođenju mladog Prijedorčanina DJ Koby-a i Teslićanina Svireta, objavljena je na Youtube kanalu Dj Koby-ja.

Ova dva mlada muzičara po prvi put su sarađivali, a kako ističu želja im je da pjesmom osvoje regionalnu publiku.

Tekst i muziku potpisuje DJ Koby, a ona je nastala prije dvije godine i kako kaže ovaj mladi Prijedorčanin, samo je čekao odgovarajućeg pjevača koji će i otpjevati numeru.

– Na jednoj žurci upoznao sam Svireta, svidjelo mi se kako pjeva i vrlo brzo smo „kliknuli“, nakon čega smo brzo dogovorili saradnju i ušli smo u realizaciju – kaže DJ Koby.

Kako kaže, svjesni su da je tržište veliko i da se teško progurati, ali da malim koracima žele da grabe ka većim ostvarenjima.

– Za početak bili bismo srećni da pjesma ima i 50.000 pregleda. S obzirom na budžet i da iza nas ne stoji nikakva velika produkcija, to bi bio veliki rezultat. Bazirali smo se na You Tube i Instagram, a trudili smo se da pjesmu prati i dobar spot, kako bismo privukli što više pažnje – ističe Koby.

Iako prvi put sarađuje sa Sviretom, ovo nije njegova prva pjesma. Do sada ih je objavio tri, a planira i dalje da snima i nađe svoje mjesto na estradnom nebu. Za sada, oni mahom nastupaju u domaćim klubovima.

– Nastupamo na lokalnom nivou, ali nadamo se da će naša saradnja biti nastavljena i da ćemo zajedno dobijati veće angažmane i da će ljudi prepoznati naš rad. Sve ovo radimo iz ljubavi prema muzici, dobroj zabavi, a sada za sve ostalo ćemo vidjeti – završava priču ovaj Prijedorčanin.

banjaluka.net