Obezbijedite na vrijeme ulaznice za ovogodišnji ŠA Fest u Prijedoru

Ulaznica mora biti tvoja! Iskoristite Early Bird ponudu i budite na ŠA Festu za samo 15 KM

U petak 20. maja počela je prodaja ulaznica za ŠA Fest 2022. Organizatori pozivaju da na vrijeme obezbijedite mjesto ispred Sound Garden i Elektro Park stejdža 29. i 30. jula 2022. godine u Prijedoru.

U petak 29.7. vas na pozornici Ljetne bašte na Sound Garden stejdžu, očekuju: Rambo Amadeus, Elemental, Sunshine, Goran Bare i Majke i reperka Sajsi MC. Iste večeri na Elektro Park stejdžu u parku Starog grada sjajnu žurku najavljuju DJ-evi: Level7el, Inis, Marko Nastić, Uto Karem i Valentino Kanzyani.

U subotu program Sound Garden stejdža otvara lokalni bend Eho Radar, a potom nas do usijanja dovode E-play, Konstrakta, Hladno pivo i Prti Bee Gee. Istu noć na Elektro park stejdžu držaće vas budnim Danijel Kević, Woodie, Lea Dobričić, Metodi Hristov i Dejan Milićević.

Ukoliko želite da budete na oba stejdža obje večeri i noći tu su dvodnevne ulaznice po cijeni od 30 KM. Ukoliko vas zanima samo Elektro Park, odnosno samo Sound Garden, možete obezbijediti dvodnevne ulaznice za pojedinačne stejdževe po cijeni od 20 KM. A ukoliko želite doći na ŠA Fest samo jedan dan, možete kupiti jednodnevne ulaznice za oba stejdža po cijeni od 20 KM.

Za najbrže, tu je i Early bird ponuda koja počinje u petak 20. maja u 12.00 časova i traje sedam dana ili do isteka zaliha. U toku ove ograničene ponude, dvodnevne ulaznice koje vam obezbjeđuju pristup na oba stejdža kupite po cijeni od samo 15 KM. Zato što prije posjetite gigstix.ba jer ŠA IS BACK!
Za detaljnije informacije posjetite www.shafest/ulaznice

ŠA Fest je memorijalni festival posvećen prijedorskom umjetniku i muzičaru Daliboru Popoviću Mikši. Održava se u Prijedoru, a prihod od prodatih ulaznica usmjerava se u istoimenu fondaciju koja podržava talentovane umjetnike i njihov autorski rad.

Podršku ovogodišnjem ŠA Festu dali su: Grad Prijedor i Turistička organizacija Prijedor, a sponzori su: Jelen pivo, Beck’s, Wai, Vivia, Rooster, Tropik, Mittal, Austronet i Addiko banka – banka partner Festivala.