„Rudar-Prijedor“ sutra dočekuje „Posušje“, u susretu 30. kola Premijer lige BiH. Podbjeda nema alternativu, poručuju iz prijedorskog tima.

– Na nama je da uradimo sve da sutra pobijedimo, i da ostanemo u borbi za opstanak u Premijer ligi. Nemamo alternativu, i svi igrači od prvog minuta moraju krenuti jako, sa pobjedom na umu. „Posušje“ je dobra ekipa, neće biti lako, ali mi nemamo drugog izbora nego da idemo na tri boda – rekao je šef stručnog štaba „Rudara“ Srđan Marjanović.

Svjesni su toga i igrači, koji poručuju da su spremni dati sve od sebe u sutrašnjem meču.

– Atmosfera u ekipi je dobra. Digle su nas dvije pobjede koje smo ostvarili. Što se tiče poraza u Mostaru, primili smo gol spletom nesretnih okolnosti. Ali mi živimo za sutrašnju utakmicu, i da pred našim navijačima osvojimo tri boda – rekao je prvotimac „Rudara“ Bojan Burazor.

Što se tiče igračkog kadra, Marjanović neće moći računati na Hodžića zbog nakupljenih kartona, a zbog povrede pod znakom pitanja je i Amoa. S druge strae, u ekpu se vraćaju Mandić i Redžić.

Utakmica se igra sutra, od 17 časova, na Gradskom stadionu. Iz prijedorske ekipe pozvali su navijače da ih podrže u borbi za prijeko potrebna tri boda.

kozarski.com