Omladinski rukometni klub “Prijedor” savladao je ekipu ORK “Borac m:tel”, sa 35:25, u susretu 17. kola Druge lige Republike Srpske – grupa Zapad. Prijedorski rukometaši bili su bolji i zasluženo su slavili u “Boriku”. U timu trenera Zlatka Josića istakli su se David Đaković i Nemanja Kragulj, koji su postigli po deset golova, dok je kod domaćih Aleksej Bogdanić zabilježio sedam, a Kosta Štrbac šest pogodaka. Ovim je “Prijedor” upisao petu uzastopnu pobjedu. U proljećnom dijelu sezone, oni ne znaju za poraz. Već sutra, na svom terenu, dočekuju prvoplasiranu ekipu “Čelinca”.

“To je, pored našeg kluba, jedina neporažena ekipa u drugom dijelu Prvenstva. Mi ćemo uraditi sve što možemo na domaćem terenu, da budemo dobri domaćini, da odigramo jednu mušku utakmicu i da im nanesemo prvi poraz. Pozivam navijače da dođu i da nam pomognu”, rekao je Josić.

Među igračima vlada pobjednička atmosfera, ali ono što bi voljeli je da dvorana sutra bude puna, kako bi pred svojom publikom pokazali šta mogu. Derbi kola igra se u Sportskoj dvorani “Mladost”, sa početkom u 18 časova. Ulaz je slobodan.

kozarski.com