Gradski odbor Socijalističke partije Prijedor od danas je bogatiji za 150 članova. Kako ističu, dijele ambicije sa ovom strankom i teže ka boljem životu u Prijedoru u Srpskoj. “Pristupili su bivši članovi SDS-a, DNS-a, Socijalističke partije Srpske. Tu smo jer smo prepoznali njihove ideje i vrijednosti”, rekao je Nikola Miodrag, novi član Socijalističke partije. Među novih članovima SP-a je Dijana Grahovac koja je 2019. godine napustila članstvo SDS-a.

Predsjednik Gradskog odbora SP Prijedor, Igor Kneginjić istakao je da je od 2019. godine, kada je došlo do promjena u Gradskom odboru, pokrenut niz aktivnosti i procesa koji su izazvali pozitivne efekte, među kojima širenje partije i prilivom novih članova.

“Zadovoljni smo što možemo da nastavimo rad sa ljudima koji imaju političko iskustvo i već su bili angažovani u drugim političkim partijama, a koji su prepoznali kvalitet i snagu i energiju SP-a”, rekao je Kneginjić.

On je dodao da sa njima zajedno očekuju znatan rezultat na predstojećim Opštim izborima koji će biti osvježenje u posljednjih 22 godine. “Jedan narodni poslanik i jedan broj glasova omogući će nam da stvorimo listu od šest do sedam poslanika na nivou Republike Srpske”, dodao je on.

Predsjednik Socijalističke partije Republike Srpske, Petar Đokić istakao je da će novi članovi dati svoj doprinos da rezultat koji partija planira ostvariti u narednom periodu bude ostvaren i zahvaljujući njihovom angažmanu.

kozarski.com