Policija u Prijedoru traga za “vidovitom Stefanom”, koja se tako predstavljala ženi iz Prijedora preko Vibera i koju je ojadila za 33.000 maraka.

“Policijskoj upravi Prijedor, juče se obratilo se lice iz Prijedora koje je prijavilo da je nepoznatoj osobi koja se preko društvene mreže predstavila kao u više navrata putem deviznog računa uplatilo ukupno 33.000 maraka”, navode iz PU Prijedor.

O svemu navedenom obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu prevara.

Službenici Policijske uprave Prijedor, preduzimaju mjere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta izvršioca i rasvjetljavanja krivičnog djela.

“Policijska uprava Prijedor apeluje na građane da budu oprezni i da ne daju novac nepoznatim licima, da ne nasjedaju na lažna obećanja pružanja pomoći ili usluga skidanja crne magije, a u slučaju da budu mete ovakvih prevarnih radnji da se obrate najbližoj policijskoj stanici ili isto prijave pozivom na besplatan broj 122”, navode iz policije.

nezavisne.com