Policijski službenici Policijske stanice Novi Grad Policijske uprave Prijedor preduzimajući mjere i radnje na rasvjetljavanju imovinskih krivičnih djela dana 12.01.2022. godine lišili su slobode dva lica iz Novog Grada zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela „Teška krađa“.

Kriminalističkom obradom osumnjičenog M.A. utvrđeno je da je u toku noći 28/29.12.2021. godine u mjestu Svodna opština Novi Grad nasilno ušao u objekat benzinske pumpe odakle je otuđio određeni iznos novca čime je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

Kriminalističkom obradom osumnjičenog D.Š. utvrđeno je da je dana 09.01.2022. godine na parking prostoru u Novom Gradu od oštećenog lica otuđio novčanik u kojem su se nalazili lični dokumenti, mobilni telefon i novac čime je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

U toku je preduzimanje mjera i radnji na kompletiranju predmeta nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor protiv osumnjičenih lica biti dostavljeni izvještaji za počinjena krivična djela.

PU Prijedor
Foto – ilustracija