Kandidat SNSD za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor poručio je da su u svim selima najveći problem loši putevi, ali da se tom problemu nije davao značaj prethodnih godina.

Javor je večeras proveo prijatno veče u druženju sa mještanima Donjeg Petrovog Gaja.

Javor ističe da su i mještani ovog mjesta kao i svih ostalih naselja ukazali na potrebu rješavanja zanemarenih infrastrukturnih problema.

-Žalosno je da se u 21. vijeku problemi u svim mjesnim zajednicama odnose na asfalt, a posjetili smo ih oko 30-tak – istakao je Javor.

On je dodao da mještani Donjeg Petrovog Gaja traže samo osnovne uslove za život.

-Potrebno je ovim ljudima izaći u susret, asfaltirati ove puteve. Naravno, Gradska vlast na čelu sa SNSD-om će narednih mjeseci to imati u vidu – poručio je Javor.

Budući gradonačelnik Prijedora naveo je da će se zalagati za to da se u selima poboljša privreda.

-Da pružimo podršku malim poljoprivrednim gazdinstvima i farmerima. To su ljudi koji ova sela održavaju živima – istakao je budući gradonačelnik.

Javor je dodao da je jedan od zahtjeva mještana Donjeg Petrovog Gaja da se put od Trnopolja do Omarske prekategoriše u regionalni put.

Istakao je i da je u proteklom periodu od 49 mjesnih zajednica na području grada Prijedora posjetio oko 30.

Narednih dana budući gradonačelnik Prijedora nastavlja da obilazi naselja sa ciljem da sa mještanima razgovara o problemima i utvrdi način njihovog rješavanja.

Kandidata SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodana Javora podržava još sedam političkih partija koje sa SNSD-om čine snažnu i naprednu koaliciju već godinu dana.

To su NDP, DEMOS, SP, NPS, US, SPS i Prva SDS.

Svi ovi koalicioni partneri su se okupili oko zajedničkog cilja, a to je da Prijedor izađe iz mraka i učmalosti.

Okupili su se kako bi Prijedor vratili na zasluženo drugo mjesto među gradovima Republike Srpske.

Okupili su se oko Slobodana Javora jer su prepoznali da je to mladi čovjek koji ima potencijal, snagu, znanje i volju da Prijedorčane vodi u prosperitet i bolje sutra.

Okupimo se svi za Prijedor i svoj glas povjerimo Slobodanu Javoru.

Samo njemu povjeren glas neće biti bačen već će imati doprinos u razvoju Prijedora!

Sutra, 05.12.2021. godine, kandidat za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor, družiće se sa mještanima Donjih Orlovaca u društvenom domu od 19:00 časova.

SNSD Prijedor

**sponzorisana objava