Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je da je Gradski odbor ove stranke u Prijedoru jedna od najboljih organizacija Ujedinjene Srpske, sa dobrim politikama i besprijekornim rezultatima.

“Nadamo se da će tako i nastaviti i da ćemo zajedno da proslavimo pobjedu 2022. godine”, izjavio je Stevandić novinarima u Prijedoru gdje je večeras prisustvovao redovnoj godišnjoj Skupštini prijedorske gradske organizacije Ujedinjene Srpske.

On je najavio da će na ovogodišnjoj Skupštini statutarnim odlukama biti povećan broj članova Gradskog odbora i broj članova Predsjedništva jer je stranka u međuvremenu “narasla” i postala organizovanija.

Stevandić je dodao da u pripremnim događajima za godišnju skupštinu nije bilo sastanka mjesnih odbora gdje se nije okupilo najmanje 20-30 ljudi.

“To je uticalo da moramo da izaberemo mnogo veći Gradski odbor i mnogo veće Predsjedništvo. Pošto je ova organizacija rasla pod komandom sadašnjeg predsjednika, predsjednik se neće birati, on je i dalje u mandatu”, pojasnio je Stevandić.

Predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Nenad Mejakić izjavio je novinarima da su pripreme za izbore 2022. godine u toku jer, kako je rekao, stranka radi cijele godine i između izbora.

“Radićemo sve do aktivne kampanje gdje izlazimo sa svojom listom”, izjavio je Mejakić.

SRNA