Policijskoj upravi Prijedor, dana 30.11.2021. godine oko 07,30 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Prijedor-Sanski Most u mjestu Rasavci dogodila sabraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice teško povrijeđeno.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je u saobraćajnoj nezgodi, upravljajući vozilom marke „Renault“, učestvovalo lice M.M. iz Oštre Luke koje je zadobilo teške tjelesne povrede i lice M.M. takođe iz Oštre Luke upravljajući vozilom marke „SsangYong Korando“, koje je zadobilo lakše tjelesne povrede.

Teško povrijeđeni vozač prevezen je na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banja Luci, a o svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno ograničenja brzine kretanja.

Imajući u vidu loše vremenske uslove i smanjenu vidljivost apelujemo na vozače da obrate pažnju na pješake i bicikliste kao učesnike u saobraćaju koji su takođe obavezni poštovati saobraćajne propise.

PU Prijedor
Foto – ilustracija