Proteklih dana na području koje pokriva Policijska uprava Prijedor dogodilo se nekoliko saobraćajki u kojima je bilo materijalne štete ali i povrijeđenih osoba.

-Dana 9. novembra ove godine oko 12:30 časova na putu u Donjoj Ljubiji, grad Prijedor, dogodila se saobraćajna nezgoda. Došlo je do slijetanja sa kolovoza putničkog automobila “Golf” kojim je upravljalo lice S.B. iz Prijedora. Tom prilikom lake tjelesne povrede je zadobilo lice S.B. dok je teže povrijeđeno maloljetno lice koje je bilo putnik u vozilu. Ovo lice je van životne opasnosti – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka Policijske uprave Prijedor.

Teška saobraćajka kod Prijedora, ima povrijeđenih: “Golf” udario u betonsku banderu, intervenisali vatrogasci i hitna pomoć – FOTO

Kako saznajemo, “Golf” je prilikom slijetanja sa kolovoza udario u betonsku banderu a povrede su zadobile majka i njena četverogodišnja kćerka.

Na vozilu je pričinjena velika materijalna šteta.

Na lice mjesta nedugo nakon saobraćajke stigli su i pripadnici Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor koji su zajedno sa mještanima uspjeli izvući ženu iz vozila.

Intervenisala je i služba hitne pomoći Doma zdravlja Prijedor koja je povrijeđene osobe medicinski zbrinula.

Uviđaj su obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

Vozači oprez, prilagodite svoju vožnju uslovima na putu i poštujte saobraćajne propise.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com