Fudbaler “Omarske” Lukas Gavranović nakon pobjede protiv Slobode u 12. kolu Prve lige Republike Srpske sumirao je utiske za MeridianSportBH.

“Omarska” je na svom terenu pred skoro hiljadu gledalaca i punim tribinama savladala Slobodu rezultatom 2:1, a oba gola za domaće postigao je Lukas Gavranović.

“Utakmica je bila veoma teška, bili smo osljabljeni za nekoliko standardnih prvotimaca. To nam je bio jedan motiv više da damo sve od sebe i da pobijedimo utakmicu. Veoma sam srećan što smo pobijedili i što sam dao svoj doprinos ekipi sa moja dva gola. Puno mi znače ta dva pogotka za moje dalje napredovanje i za naredne utakmice” – rekao je Lukas Gavranović i dodao:

“Iako sam doživio malu povredu na samom početku meča nastavio sam igrati i na kraju se to isplatilo. Želio bih da pohvalim svoje saigrače na odličnoj utakmici i velikom zalaganju. Svi zajedno smo postigli ovaj rezultat. Takođe želio bih da se zahvalim našim navijačima na velikoj podršci, bez njih ovaj rezultat ne bi bio moguć. Drago mi je sto su me igrači, treneri i svi oko kluba prihvatili na najbolji moguci način, to mi mnogo znači. Nadam se da ćemo do kraja polusezone osvojiti što više bodova i biti u vrhu tabele Prve lige Republike Srpske“.

“Omarska” je trenutno petoplasirani tim u Prvoj ligi Republike Srpske sa 24 osvojena boda.

Mi pišemo drugačije