stk prijedor-zenska ekipaProteklog vikenda članovi Stonoteniskog kluba „Prijedor“ bili su aktivni na tri takmičenja sa promjenljivim rezultatima.

PREMIJER LIGA BIH ZA ŽENE
Nakon pet pobjeda u pet kola Prijedorčanke su u Sarajevu doživjele dva poraza mada su u oba meča bile nadomak pobjeda. Sreća i prehlada nekih igračica je vjerovatno razlog ovih poraza tako da se Prijedorčanke moraju ipak zadovoljiti drugim mjestom u ovoj sezoni.

U prvom meču prijedorske stonoteniserke su poražene sa 4/3 od ekipe STK „Željezničar“ Sarajevo a drugom meču sa 4/2 od ekipe STK „Spin“ Sarajevo.

„OTVORENO PRVENSTVO DERVENTE ZA MLADE 2014“
Na otvorenom prvenstvu Dervente za mlade 2014 prijedorski stonoteniseri su nastupili sa 13 takmičara/-ki i bili su vrlo uspješni:
1.Mjesto u konkurenciji najmlađih takmičarki subkadetkinja je zauzela Marija Gnjatić (ovo je potvrda da je Marija nakon osvajanja prvog mjesta na prvenstvu RS i osvojenih otvorenih turnira u Bijeljini i Modriči najveći mladi prijedorski talenat)
2.Mjesto u konkurenciji juniora, mada je on još kadet, zauzeo je Vučković Petar
2.Mjesto u konkurenciji mlađih kadetkinja zauzela je Rašula Dragana
3.Mjesto u konkurenciji kadeta zauzeo je Puzigaća Pavle

Nastupili su još Zgodić Aleksandar, Mrđa Nikola, Milošević Nikola, Radulović Đorđe, Kecman Aleksandar, Došenović Goran, Šobot Boris, Kokot Stefan i Munjiza Petar.

DRUGA MUŠKA LIGA BIH

U okviru Druge muške lige BiH u Jablanici prijedorski stonoteniseri su odigrali tri meča. Dobili su sa 3/0 STK „Goražde“ iz Goražda, izgubili 3/0 od STK „Ormonj“ iz Hadžića i 3/2 protiv STK „Brka“ iz Brčkog. Za ekipu STK „Prijedor“ su nastupili Mršić Bojan, Unčanin Goran i Vučković Petar.

ŠKOLA STONOG TENISA
Stonoteniski klub „Prijedor“ vrši upis u školu stonog tenisa. Škola je besplatna a kontakt telefon je Goran Unčanin – 065 977977

STK „Prijedor“