fondacija zajednicki put-kurs stranih jezika (1)Fondacija „Zajednički put“ Prijedor objavljuje javni poziv za upis u Školu stranih jezika za sve starosne grupe.

U ponudi Škole stranih jezika će biti zastupljeni svi nivoi engleskog, njemačkog i italijanskog jezika, za sve starosne grupe. Nastava će se obavljati po zvanično priznatim i kvalitetnim programima. Nastava Škole stranih jezika za starosne grupe osnovnoškolske djece obavljaće se po posebno prilagođenim programima za pomenute uzraste.

Kvalitetnu, zanimljivu, zabavnu i interaktivnu nastavu će provoditi diplomirani profesori sa dugogodišnjim iskustvom.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu pronaći u tekstu javnog poziva, koji se nalazi u prilogu.

UČITE STRANE JEZIKE PO VEOMA POVOLJNIM CIJENAMA.

Prijavite se na kurseve engleskog, njemačkog i italijanskog jezika u Prijedoru!

Kursevi će se organizovati za sve starosne grupe: djecu, mlade i odrasle; i pokrivaće različite nivoe znanja stranih jezika u skladu s Evropskim niovima poznavanja stranih jezika (A1, A2; B1, B2; C1 i C2).

Termini održavanja kurseva biće prilagođeni starosnoj grupi polaznika i njihovim redovnim školskim ili poslovnim obavezama. Nastava za djecu obavljaće se po posebno prilagođenom programu učenja stranih jezika.

fondacija zajednicki put-kurs stranih jezika (2)Kvalitetnu, zanimljivu, zabavnu i interaktivnu nastavu garantuju diplomirani profesori sa dugogodišnjim iskustvom i sve to uz vrlo niske troškove obuke!

Svi polaznici naših kurseva plaćaju samo PARTICIPACIJU u pokriću troškova naše Škole jezika koja se kreće OD 30,00KM DO 40,00KM u zavisnosti od nivoa kursa koji se pohađa!

Naša Škola jezika inspirisana je željom da dragim sugrađanima omogućimo kvalitetno učenje stranih jezika uz niske troškove obuke i zato ISKORISTITE MOGUĆNOSTI KOJE VAM SE PRUŽAJU UČENJEM STRANIH JEZIKA! Visoka ocjena u školi, obezbjeđena stipendija za studij ili usavršavanje u inostranstvu, stalno zaposlenje ili zanimljivo putovanje samo su neke od mogućnosti…koja je tvoja??!

Prijave i dodatne informacije možete dobiti na tel.: 065/858-711 (Aleksandar Pavlović) ili 065/981-951 (Bojana Bojanić), na našem profilu, mail adresi: fondacija.uw@gmail.com ili web stranici:www.fondacijazajednickiput.org! Čekamo vas!

Fondacija „Zajednički put“ Prijedor