Policijskoj upravi Prijedor, dana 17.10.2021. godine oko 02,15 časova, prijavljeno je da se u ulici Svetog Save u Omarskoj dogodila saobraćajna nezgoda i da je jedno lice smrtno stradalo.

-Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor na licu mjesta izvršen je uviđaj kom prilikom je utvrđeno da je do saobraćajne nezgode došlo slijetanjem sa kolovoza vozila marke „Opel“ kojim je upravljalo lice V.S. iz Omarske i koje je tom prilikom smrtno stradalo – potvrdila je Zvezdana Alendarević, portparolka PU Prijedor.

Mladi Prijedorčanin poginuo u saobraćajnoj nezgodi

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da poštuju ograničenje brzine kretanja vozila i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Kako smo saznali, nastradali V.S. je imao samo 19 godina a stradao je prilikom povratka kući.

Prema nepotvrđenim informacijama i onome što se danas moglo vidjeti na licu mjesta, “Opel” se kretao većom brzinom, zakačio je ivičnjak a potom i paletu sa drvima koja je bila na trotoaru, zatim je udario u saobraćajni putokaz i manje drvo koje je izvalio, i na kraju u betonsku banderu(struja i ulična rasvjeta) te betonski stub i ogradu ispred porodične kuće u glavnoj ulici u centru Omarske.

Tragovi automobila vidljivi su na stubu na visini od preko dva metra.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com