Dalibor Pavlovlić jutros je poslao u Centralnu izbornu komisiju BiH zvaničnu ostavku na mjesto gradonačelnika Prijedora, saznaje Srpskainfo.

Naš izvori tvrde da je Pavlović jutros održao sjednicu Kolegijuma Gradske uprave Prijedor, spakovao stvari i pozdravio se sa saradnicima.

U CIK BiH kažu da, za sada, nisu dobili ostavku, ali da će više znati nakon 15 časova.

U međuvremenu, u Prijedoru se već spekuliše ko mi mogao da bude kandidat SNSD na novim izborima za gradonačelnika, a odlično obaviješten izvor Srpskainfo tvrdi da je trenutno najozbiljniji kandidat Slobodan Javor.

Javor je direktor Doma zdravlja u Prijedoru, poznat po tome što je ponudio ostavku nakon što je utvrđeno da su u toj zdravstvenoj ustanovi propale vakcine protiv virusa korona.

Više informacija moglo bi da bude poznato nakon večerašnje sjednice Gradskog odbora SNSD.

U Prijedoru je juče organizovan skup podrške Pavloviću nakon što je opozicija zatražila njegovu ostavku zbog skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima on navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje.

Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.

Dodik je takođe nakon svega poručio da očekuje Pavlovićevu ostavku.

Međutim, tokom skupa Pavlović je istakao da ga Dodik podržava i nije rekao da će dati ostavku.

srpskainfo.com