Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović otvorio je u naselju Urije dječije igralište, što je sedmo po redu u akciji “Za srećno djetinjstvo” koju grad Prijedor realizuje zajedno s privrednicima.

“Ovo je jedno od najvećih naselja na teritoriji grad Prijedora i kada vidimo njihove osmijehe, zadovoljni smo jer znamo da smo na pravom putu. Ovim putem se zahvaljujem kompaniji `MG Mind` koja je prepoznala značaj ove naše akcije i koja je društveno odgovorna kompanija i koja nam je jasno stavila do znanja da želi da učestvuje u akcijama koje grad provodi”, rekao je Pavlović novinarima u Prijedoru.

On je poručio da se ova akcija nastavlja.

“Naša djeca su budućnost ovog grada, njima želimo da ostavimo bolji grad i to ćemo raditi i težićemo da im omogućimo bolje djetinjstvo”, dodao je on.

Direktor kompanije “MG Mind” Srđan Čolić rekao je da se ovo preduzeće generalno odaziva na pozive gradova i opština, bilo za dječija igrališta ili humanitarni rad.

“Dokazali smo se kao društveno odgovorna kompanija, tako da, pored investicionih projekata koje vršimo u Prijedoru, radimo i društveno-odgovorne projekte tako da je jedan u nizu ovo dječije igralište. Veliko nam je zadovoljstvo odazvati se na ovakvu manifestaciju. Ovo je naša radost tako da u suštini kompanija podržava sve ovakve projekte”, naveo je Čolić.

Protojerej stavrofor Mladen Majkić, starješina hrama u čijem dvorištu je igralište postavljeno, rekao je da se ulažući u omladinu ulaže u budućnost.

prijedorgrad.org