Za fudbalere Omarske nema predaha. Nakon velikog uspjeha u Kupu BiH i pobjede nad Rudarom, već u nedjelju im predstoji utakmica sa još jednim velikanom, Slavijom iz Istočnog Sarajeva. O Slaviji zaista ne treba trošiti riječi, radi se o najtežem protivniku koji dolazi u Omarsku u dosadašnjem dijelu prvenstva. Slavija se trenutno nalazi na osmom mjestu na prvenstvenoj tabeli sa devet osvojenih bodova.

Sada je najbitnije ohladiti glave i potpuno spremno ući u ovu utakmicu, jer Slavija je ekipa koja će sasvim sigurno kazniti bilo kakvo opuštanje. Svjesni su toga i u stručnom štabu Omarske, jer sigurno je da se do pozitivnog rezultata može doći samo maksimalnim angažmanom svih igrača koji budu nastupili u nedjelju.

Omarska će biti oslabljena neigranjem Ognjena Jaćimovića zbog žutih kartona, a u ekipi Slavije nema suspendovanih igrača. Treba istaći da Slavija dočekuje ovu utakmicu dosta odmornija, jer nije igrala prvenstvenu utakmicau prošlog vikenda sa ekipom Zvijezde 09, a sa druge strane Omarska je u posljednjih 14 dana imala dvije teške utakmice, gostovanje u Pilici i kup utakmicu sa Rudarom. Ove utakmice su sasvim sigurno iscrpile sastav Omarske, ali ekipa je fizički odlično pripremljena, raspoloženje među igračima je fantastično, a očekuje se ponovo i velika podrška prepunih tribina, tako da uz pomoć svojih vjernih navijača Omarska može doći do nova tri boda koji bi ej učvrstili u vrhu tabele.

Utakmica se igra u nedjelju, sa početkom u 15:30 časova, a glavni sudija je Butulija Danko iz Trebinja.

Ovim putem još jednom pozivamo naviječe da podrže ekipu Omarske i uveličaju još jedan sportski praznik u Omarskoj.

FK Omarska