Ekipa Leotara savladala je Rudar-Prijedor u utakmici desetog kola m:tel Premijer lige BiH

Ekipe Leotara i Rudar Prijedora sastali su se, poslije više od sedam godina, u okviru m:tel Premijer lige BiH.

Posljednji put u bh. eliti dva kluba su se sastala 1. marta 2014. godine. Tada su Prijedorčani trijumfovali u Trebinju – međutim ovog popodneva se Leotar revanširao!

LEOTAR: RUDAR-PRIJEDOR 2:1 (1:1)
/Aćimović 6, Zec 58 penal – Mandić 44/

Tim Branislava Krunića poveo je u sedmom minutu golom danas veoma raspoloženog za igru Miloša Aćimovića.

Asistirao mu je Asim Zec, dok su gosti, koji su u prvoj polovini prvog poluvremena bili u podređenom položaju, do izjednačenja stigli u 44. minutu.

Tada je na asistenciju Santosa pogodio Nikola Mandić.

Da sva tri boda, ipak, ostanu na Policama, pobrinuo se upravo pomenuti bivši prvotimac Veleža, Slobode, Željezničara i Zrinjskog.

Zec je u 58. minutu realizovao jedaanaesterac kojem je prethodilo igranje rukom igrača Rudar Prijedora, pa je tako postigao treći gol u svom sedmom premijerligaškom nastupu za Leotar.

Leotar će u narednom kolu, koje se igra predstojećeg vikenda, gostovati Željezničaru, dok će Rudar Prijedor ugostiti Radnik.

LEOTAR: Vukanović, Milović, Paranos, Maksimović, Skeulović, Aćimović, Mićunović, Đurić, Perišić, Arsić, Zec. Trener: Branislav Krunić.

RUDAR-PRIJEDOR: Šćekić, Pekija, Santos, Burazor, Mandić, Danilović, Dojčinović, Sajak, Amoah, Jakupović, Redžić. Trener: Nikica Milenković.

mondo.ba
Foto – FK Leotar