Kćerka pjevača Halida Muslimovića, Lejla Muslimović (24) trebalo bi na narednoj sjednici Skupštine grada Prijedora da bude imenovana na direktorsku funkciju u lokalnoj Turističkoj organizaciji.

Srpskainfo saznaje da će Muslimovićeva da bude prijedlog Pokreta za Prijedor koji okuplja pet stranaka.

Kojoj konkretno stranci iz Pokreta pripada Muslimovićeva, koju smo pozvali za komentar, nije htjela da odgovori. Poručila nam je da će biti prijedlog Pokreta, ali da ne zna da li još smije o tome da se izjašnjava i da se možemo čuti nakon 23. septembra za više informacija.

Ona kaže da je magistar ekonomije u turizmu i hotelijerstvu. Na prošlim izborima bila je kandidat SBB za odbornika u Skupštini grada Prijedora i dobila je pet glasova. Mirsad Duratović (DF) koji predstavlja Pokret za Prijedor nije odgovorio na naš poziv.

Odbornica Pokreta Azra Pašalić (PDA) takođe nam nije otkrila više informacija poručivši da Pokret koji će dobiti i direktorsku funkciju u Kinu Kozara želi da na rukovodeće pozicije postavi kvalitetne i stručne ljude. Zanimljivo je da je jedan od kandidata na opštim izborima 2018. za narodnog poslanika bio i Halid Muslimović ispred PDA.

srpskainfo.com