rudar prijedor-zupa-prijateljska-foto (11)U „generalnoj“ provjeri pred nastavak prvenstva Prve lige Republike Srpske fudbaleri Rudar-Prijedora savladali su ekipu drugoligaša Župa Superpetrol iz Milosavaca ubjedljivim rezultatom 3:0(3:0) golovima Siniše Radoje, Dejana Kojića i Dragana Ristića. Utisak je da izabranici šefa stručnog štaba Zorana Bujića spremno dočekuju subotnji duel protiv Mladosti iz Gacka.

-Zadovoljan sam „generalkom“, pošto su momci na djelu pokušali da pokažu ono ka čemu smo težili u pripremnom periodu. Bilo je dobrih akcija, postigli su tri gola, a da je teren „Suvi Prijedor“ bio bolji utisak bi bio još povoljniji. Važno je da smo pokazali odgovornost u igri i borbu za loptu na svakom dijelu terena, svakako da su greške moguće, ali je bitno pružiti maksimum što navijači od nas očekuju – kaže Zoran Bujić.

Iako se očekivalo da će „rudari sa Sane“ od starta proljećnih borbi za bodove svoje rivale dočekivati na renoviranom terenu Gradskog stadiona, s obzirom da novi „travnati tepih“ usljed kiša ni izbliza ne izgleda onako kako se najavljivalo da će biti, izvjesno je da će i Gačane u prvom kolu druge etape takmičenja, a potom i Napredak iz Donjeg Šepka ugostiti na stadionu u Ljubiji.

N.Đerić/A.Drakulić