obilazak projekta rekonstrukcije tribine stadiona (1)Protekle sedmice u Prijedoru je boravila Kristina Šešlija, menadžer projekta „Pro Budućnost“.

Razlog njenog boravka u gradu na Sani bio je obilazak neformalne grupe „Novi sjaj Bereka“ koja je u proteklom periodu realizovala projekat rekonstrukcije tribina stadiona „Poljana“ u prijedorskom naselju Raškovac.

Šešlija je iskoristila priliku da u društvu Azre Pašalić, voditeljice projekta ispred neformalne grupe, i Seada Baltića, predsjednika OFK „Berek 1975“, obiđe stadion i uvjeri se u sve ono što je urađeno.

Ona je izrazila zadovoljstvo viđenim na „Poljani“ i istakla da je dobro urađen projekat preporuka za dalju zajedničku saradnju u nekim novim akcijama.

Azra Pašalić je Šešliji predala iscrpan narativni izvještaj o realizovanom projektu uz nadu da je to samo početak buduće zajedničke saradnje u novim projektima.

obilazak projekta rekonstrukcije tribine stadiona (2)-Naša neformalna grupa je u saradnji sa pojedincima i organizacijama koje djeluju na području Raškovca spremna da aplicira na nove projekte. Vjerujem da nam činjenica da okupljamo ljude raznih nacionalnosti, različitog socijalnog i društvenog statusa, uzrasta i pola, koji su spremni da zajedno rade na dobrobit lokalne zajednice, daje dobre preporuke za neke buduće projekte – rekla je Pašalićeva.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com