Agencija za ekonomski razvoj grada Prijedora „Preda- PD“ u okviru projekta Prijedor Circle Hub organizuje kurs WordPress-a namijenjen isključivo djevojkama i ženama uzrasta od 15 do 25 godina. Projekat podržava Vlada Švicarske.

Cilj kursa je da pruži podršku i osnaži djevojke i žene da naprave prve korake u IT sektoru i da ih zainteresuje da grade karijeru u IT-u.

WordPress jedna je od najpopularnijih platformi za pravljenje web sajtova. Računa se da je preko 25% sajtova na internetu urađeno u WordPress-u. Glavne prednosti su mu što je besplatan i što eliminiše potrebu za programiranjem.

Kurs je besplatan za sve polaznice i održaće se u prostorijama Prijedor Hub-a u periodu od 3. jula do 5. jula a predviđeno je 7 časova predavanja i praktične nastave. Predznanje iz WordPress-a nije obavezno.

S ciljem stvaranja sigurnog okruženja za rad zbog epidemiološke situacije u kojoj se nalazimo, broj polaznika kursa je ograničen na 10. Sve informacije o kursu i kako se prijaviti možete pročitati OVDJE