Velika tuga danas u Kamičanima.

Nekoliko stotina mještana ovog i okolnih naselja na području Kozarca okupilo se kako bi na posljednji počinak ispratili 15-ogodišnjeg Almedina Bahonjića.

Njegova tragična smrt u teškoj saobraćajnoj nezgodi potresla je cijeli Prijedor, a naročito one koji su ga poznavali.

Neutješni su bili njegovi roditelji, dva brata, rodbina, komšije, školski drugovi i prijatelji iz FK “Bratstvo” gdje je trenirao fudbal.

Dženazu namaz predvodio je Amir ef. Mahić, glavni imam Medžlisa islamske zajednice Kozarac, nakon čega je dječak ukopan na lokalnom mezarju u Kamičanima.

Podsjećamo, u utorak oko 00:50 časova na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka u mjestu Kozarac došlo je do saobraćajke u kojoj je N.Đ. iz Prijedora “Audijem” udario nesretnog petnaestogodišnjaka koji se ivicom kolovoza kretao sa bratom i prijateljem.

Iako je Prijedorčanin koji je naišao na nezgodu najvećom mogućom brzinom dječaka transportovao u bolnicu “Dr Mladen Stojanović” on je nedugo potom preminuo.

Vozač koji je nakon saobraćajke pobjegao sa lica mjesta uhapšen je u utorak tokom dana nakon opsežne potrage prijedorske policije, a automobil je pronađen u Laktašima.

Kako je danas objavio portal Srpskainfo, Nikoli Đurđeviću (25) iz Prijedora određen je jednomjesečni pritvor od strane Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Tekst i foto – Nijaz Huremović(kozarac.eu)/Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com