Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović prisustvovao je danas uvođenju u posao izvođača radova na asfaltiranju Dejtonske ulice u naselju Janjića pumpa, čija je vrijednost oko 52.000 KM.

Pavlović je izjavio novinarima da je ugovor potpisan u oktobru prošle godine i da su sada stvoreni uslovi da se završe radovi na asfaltiranju ove ulice u dužini od 600 metara.

“Ovo je investicija koja je neophodna za građane koji žive u ovom naselju i dobro će doći jer je na toj lokaciji velika količina prašine koja je otežavala kretanje pješaka i vozača”, rekao je Pavlović.

On je izrazio očekivanje da će izvođač radova, koji je po tenderu dobio ovaj posao, radove izvesti na najbolji mogući način i u predviđenom roku.

“Mi iz Gradske uprave potrudićemo se da kvalitetnim nadzorom kontrolišemo radove kako bi oni bili izvedeni na zadovoljavajući način”, rekao je Pavlović.

Mještanin Goran Kobas, koji u ovom naselju živi petnaestak godina, izjavio je novinarima da je život pored neasfaltirane ulice godinama postajao neizdržljiv i izrazio zadovoljstvo što će ulicom konačno proći asfalt.

Investitor radova je grad Prijedor, a rok za njihovo okončanje je 45 dana.

prijedorgrad.org