redzic raskinuo ugovor sa rudar prijedorom (1)Talentovani mladi Prijedorčanin Ajdin Redžić danas je sporazumno raskinuo ugovor sa Rudar-Prijedorom i potpisao za banjalučki Borac.

Rezultat je ovo nekoliko sastanaka članova uprava ova dva krajiška kluba u posljednje vrijeme.

„Redžić je izrazio želju da pređe u Borac iako je imao važeći ugovor sa našim klubom. Nakon razgovora sa Banjalučanima postigli smo dogovor pa će karijeru nastaviti u Borcu. Nadam se da je ovo početak dobre saradnje naša dva kluba jer je to u zajedničkom interesu kako naših klubova, tako i fudbala u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini – rekao je Zijad Čanić, sekretar Rudar-Prijedora, koji je danas zajedno sa Robertom Zrilićem, direktorom Borca završavao potrebnu papirologiju u Područnom fudbalskom savezu Prijedor.

redzic raskinuo ugovor sa rudar prijedorom (2)-Hvala Rudar-Prijedoru za sve što mi je pružio u proteklim godinama, naročito kada je moja fudbalska afirmacija u pitanju. Žao mi je što odlazim, ali ponuda Borca i mogućnost igranja u Premijer ligi, a možda i u evropskim takmičenjima, poklopili su se sa mojim ambicijama – rekao je Ajdin Redžić.

Ovaj mladić koji je tek nedavno postao punoljetan, po povratku u Banjaluku potpisao je ugovor sa ekipom Borca, kako bi do kraja dana bila završena sva potrebna papirologija da bi ovaj mladi Prijedorčanin stekao pravo nastupa već u prvom proljetnom kolu Premijer lige BiH.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com