Transparent koji je tokom jučerašnjeg dana bio okačen na velikom podvožnjaku izazvao je veliko interesovanje Prijedorčana.

Na njemu je pisalo “Sad nisam mali i polako se stari, al’ srce još za tebe ludo udara! 2006.”

Pješaci koji su se kretali iz pravca Urija prema gradu, ali i obratno, zastajali su da pročitaju poruku, vozači su usporavali da učine isto iz svojih automobila, često izazivajući škripu kočnica onih koji su se nalazili iza pa je umalo dolazilo i do “kvrcanja”.

Kako saznajemo, transparent je u jutarnjim časovima okačilo nekoliko momaka, a pošto očigledno nikome nije smetala poruka, ostao je da visi sve do popodnevnih časova.

Mnoge je zaintrigiralo ko stoji iza transparenta, šta znači napisano i kome je upućeno, da li je u pitanju ljubavna poruka ili nešto drugo.

Ono što smo uspjeli saznati tokom jučerašnjeg dana jeste da je ova poruka u stvari jedan dio (stih) navijačke pjesme “Delije sever – Sad na gol”.

Da li je transparent upućen navijačima “Crvene Zvezde” iz Prijedora ili nekome drugom, sa kojom namjerom, i ko stoji iza njegovog kačenja na podvožnjak, za sada nam ostaje samo da nagađamo.

Tekst i foto – www.prijedordanas.com