prijateljska-radnik urije-omarska (1)Fudbaleri drugoligaša Omarske, prema očekivanju, u prijateljskom susretu u Tukovima savladali su domaćeg člana Četvrte lige FSP Prijedor, konačan rezultat glasio je Radnik Urije-Omarska 2:6.

Trijumf ekipe trenera Milenka Vulete najavio je već u 6. minuti Vedran Panić kada je iskosa sa desne strane pogodio suprotan ugao za 0:1. Već u sljedećem minutu raspoloženi Nenad Vučković, na proigravanje Ognjena Zorića, potvrdio je svoje velike mogućnosti i izjednačio na 1:1.

U 16. minuti, nakon „duplog pasa“ sa Ognjenom Jaćimovićem, Vladan Anđić se našao „oči u oči“ pred golmanom domaćih Vojislavom Vasiljevićem i „matirao ga“ za 1:2. U 24. minuti u listu strijelaca upisao se i Dejan Romanić, da bi kapiten gostiju Anando Krecelj u 34. minuti povećao prednost svog tima na 1:4.

prijateljska-radnik urije-omarska (2)Vučković je ponovo obradovao domaće, kada je u 38. minuti sigurnim udaecem sa „bijele tačke“ savladao Mladena Jokića, da bi dva minuta kasnije opet Krecelj bio na sceni, postavivši rezultat prvog poluvremena od 2:5.

U nastavku je tempo igre pao uz dosta izmjena, mladi domaći igrači uspješno su se nosili sa rivalom, najvažnije je da su igrači dobro istrčali, u fer i koretnoj igri, bez grubljih startova.

Nemanja Knežević se dosta trudio, imao je u 70. minuti najbolju priliku, ali je nije iskoristio. Pobjedu Omarščana, kako je započeo seriju golova, tako je na majstorski način i završio Panić, u 83. minuti, gotovo na identičan način kao i kod prve realizacije napada svojih drugova, ali je ovaj put iskosa sa lijeve strane nadmudrio mladog čuvara mreže Radnik Urije Igora Inđića.

prijateljska-radnik urije-omarska (3)Radnik Urije-Omarska 2:6(2:5)

Prijedor
Igralište „Tukovi“
Gledalaca: 30
Sudija: Željko Macura (Prijedor)
Strijelci: Vučković u 7. i 38. (iz penala) za Radnik Urije, a Panić u 6. i 83., Anđić u 16., Dejan Romanić u 24. i Krecelj u 34. i 40. minuti za Omarsku

RADNIK URIJE:
Vasiljević, Pilipović, Ostojić, Vuleta, N.Radanović, Banović, Miljević, Radulović, Zorić, Vučković, Knežević
Igrali su još: Inđić, Protić, D.Radanović, Štikovac

OMARSKA:
Jokić, D.Nišević, B.Romanić, Malešević, Anđić, De.Romanić, Da.Romanić, Jaćimović, Zdjelar, Panić, Krecelj
Igrali su još: B.Rosić, Grahovac, Pađan, Vujasin

N.Đerić/A.Drakulić
prijateljska-radnik urije-omarska (4) prijateljska-radnik urije-omarska (5) prijateljska-radnik urije-omarska (6)