Start možda i nije bio najsrećniji, ali ove sezone Nemanja Milunović je pobrao sve simpatije zvezdaške javnosti. Međutim, Uprava Crvene zvezde je u problemu, jer 31-godišnji štoper zasad nije produžio ugovor koji mu ističe na ljeto zbog čega se pretpostavlja da na stolu ima finansijski interesantne ponude iz inostranstva.

U Ljutice Bogdana se još nadaju da će uspjeti da ubijede Milunovića da ostane na Topčiderskom brdu, ali prema pisanju Sportskog žurnala razmatraju i alternativna rješenja. I pod lupom drže centralnog beka Vojvodine i reprezentantivca Bosne i Hercegovine, Prijedorčanina Sinišu Saničanina, koji će na kraju sezone takođe biti slobodan igrač.

Potencijalni dolazak Saničanina nije ni u kakvoj vezi sa angažovanjem Aleksandra Dragovića, koji je bio viđen kao Milunovićev partner u odbrani. Ako bi Milunović i otišao Zvezda bi uparila Dragovića sa Milošem Degenekom.

Saničanin bi bio rezervna opcija, pod pretpostavkom da Zvezda uspije da ga ubijedi da dođe na crveno-bijelu stranu Topčiderskog brda, jer je prema informacijama Žurnala on interesantan i vječitom rivalu Partizanu.

Žurnal dalje navodi da Zvezda prati i mladog štopera Metalca Aleksandra Vasiljevića, prije svega jer on ispunjava uslove da bude bonus igrač u narednoj sezoni.

mozzartsport.com