Pred “Rudar-Prijedorom” je meč protiv “Kozare”. Ukoliko u subotu pobijede u Gradišci, viza za Premijer ligu biće ovjerena. Svjesni su toga i igrači prijedorskog tima koji se sa maksimalnim motivom spremaju za ovaj susret.

“Utakmica će biti teška. Ali naš cilj je jasan, želimo što prije potvrditi ulazak u Premijer ligu, i idemo na pobjedu”, poručuje kapiten “Rudara” Nemanja Pekija.

Sreću “rudarima” poželio je gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović, koji ih je posjetio danas na treningu.

“Imati premijerligaša nije mala stvar, i malo je gradova u BiH koji se mogu pohvaliti da imaju klub u elitnom društvu”, naglasio je gradonačelnik Pavlović.

On je obećao i pomoć grada kad je riječ o postavljanju reflektora na stadion, koji su jedan o preduslova za učešće u Premijer ligi.

“Grad će tu uzeti učešće. Naravno, potražićemo pomoć republičkih vlasti, kako bi “Rudar-Prijedor” mogao svoje utakmice igrati na našem Gradskom stadionu.I kako bi naši građani mogli da prate te utakmice”, poručio je gradonačelnik.

“Rudar-Prijedor” je podršku grad imao u prethodnom periodu, i vjeruju da će tako biti i ubuduće, poručuju iz uprave kluba.

“Grad nam je ozbiljna podrška, i kad je u pitanju infrastruktura, i kad govorimo o finansijskoj ili savjetodanvnoj podršci. Tu podršku osjećamo, i očekujemo da ćemo i u narednoj sezoni zajedno nastaviti ostvarivati dobre rezultate, kao što smo to činili i sad”, rekao je predsjednik kluba Darko Milunović.

prijedorgrad.org