podmladak rudar prijedora-odlazak na pripremeKadeti i juniori Rudar-Prijedora otputovali su jutros na petodnevne mini pripreme u Makarsku.

Podmladak zeleno-crnih sprema se za nastavak takmičenja u Omladinskoj ligi BiH-grupa Zapad koji je predviđen za 14. mart.

Treneri Srđan Marjanović (juniori) i Branko Ilinčić (kadeti) koji od zimske pauze rade sa ovim selekcijama će boravak na obalama Jadrana iskoristiti da u kvalitetnim uslovima na treninzima uigraju svoje ekipe kako bi što spremnije dočekale prvo proljetno kolo i gostovanje vršnjacima iz bihaćkog Jedinstva.

Prijedorčani će pripreme u Makarskoj iskoristiti da odigraju i dvije prijateljske utakmice, jedan protivnik će gotovo sigurno biti kadeti i juniori sarajevskog Željezničara, dok će ime drugog rivala saznati po dolasku.

Na zimske mini pripreme otputovalo je po 16 kadeta i juniora a trinaestogodišnji golman Luka Kačavenda koji je takođe bio na spisku kao najmlađi član ekspedicije mladih nada Rudar-Prijedora, ostao je kod kuće zbog gripe i visoke temperature.

Juniori: Dejan Inđić, Predrag Kovljen, Mitar Unijat, Marko Mandić, Brane Granatić, Lazar Zolak, Dušan Milinković, Marko Kovačević, Ahmet Palić, Igor Majstorović, Vladimir Trkulja, Stefan Mikić, Veljko Vujković, Mlađen Dragić, Dragan Srdić, Mirnes Muhić.

Kadeti: Milenko Anđelić, David Kuridža, Ivan Topalović, Simeun Rokvić, Nikola Rauš, Ognjen Davidović, Petar Marin, Aleksa Krneta, Aleksa Tejić, Dževad Arnautović, Miljan Pavlović, Ivan Tišma, Boban Živanić, Ognjen Kragulj, Davor Polovina, Marko Janjušić.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com