Okružno javno tužilaštvo Prijedor

Oblast: Državna služba i uprava
Rad na: Neodređeno vrijeme
Regija: Prijedor
Otvoreno do: 08.04.2021.
Broj izvršilaca: 1

OPIS RADNOG MJESTA

BOSNA I HERCEGOVINA
REPUBLIKA SRPSKA
OKRUŽNO JAVNO TUŽILAŠTVO PRIJEDOR
Broj: A-187/21

Na osnovu člana 8. stav 2. Zakona o javnim tužilaštvima Republike Srpske (Službeni glasnik Republike Srpske broj: 69/16), člana 8. stav 8. i člana 171. Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i poslovanju tužilaštava Republike Srpske (Službeni glasnik Republike Srpske broj: 47/19), glavni okružni javni tužilac raspisuje:

K O N K U R S
za popunu upražnjenog radnog mjesta

NAZIV RADNOG MJESTA

1.IKT službenik – TCMS administrator ………..1 (jedan) izvršilac

Radni odnos se zasniva na neodređeno vrijeme Opis poslova: konfiguriše i održava IKT opremu i stara se o sigurnosti pristupa IKT opremi u Tužilaštvu, formira korisničke naloge, obezbjeđuje nesmetano funkcionisanje TCMS-a, sarađuje sa IKT odjeljenjem Visokog sudskog i tužilačkog savjeta Bosne i Hercegovine, podešava postavke i TCMS-u, vrši ispravke u TCMS-u, edukuje sve zaposlene korisnike TCMS-u, pruža stručnu pomoć tužiocima prilikom izvođenja dokaza na sudu, obavlja poslove održavanja računara i druge tehničke opreme, vrši izradu potrebnih programa i druge poslove u vezi sa nesmetanim funkcionisanje IT uređaja i obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca.

OPŠTI I POSEBNI USLOVI ZA PRIJEM U RADNI ODNOS

1. Opšti uslovi:
– da je državljanin Bosne i Hercegovine,
– da je punoljetan,
– da ima opštu zdravstvenu sposobnost,
– da nije osuđivan za krivično djelo na bezuslovnu kaznu zatvora od najmanje šest mjeseci ili za krivično djelo koje ga čini nepodobnim za obavljanje poslova u državnom organu,
– da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

2. Posebni uslovi
– Visoka stručna sprema elektrotehničkog ili drugog odgovarajućeg smjera;
– Jedna godina radnog iskustva na istim ili poslovima iz oblasti informacionih tehnologija;
– Poznavanje rada na računaru.

POTREBNI DOKUMENTI

Kao dokaz o ispunjavanju opštih i posebnih uslova, kandidat uz prijavu treba da priloži originalne ili ovjerene fotokopije sljedećih dokumenata:
– uvjerenje o državljanstvu; (ne starije od 6 mjeseci)
– izvod iz matične knjige rođenih; (ne starije od 6 mjeseci)
– uvjerenje da kandidat nije osuđivan; (ne starije od 6 mjeseci)
– uvjerenje da se protiv njega ne vodi krivični postupak (ne starije od 6 mjeseci)
– diploma o završenoj stručnoj spremi (priznate diplome ukoliko su stečene van RS i BiH u skladu sa zakonom o visokom obrazovanju.
– uvjerenje ili potvrda o radnom iskustvu.

Kandidat koji bude izabran dužan je dostaviti ljekarsko uvjerenje (ne starije od 6 mjeseci).

Prijavu na konkurs sa dokazima o ispunjavanju opštih i posebnih uslova dostaviti lično u kancelariju broj 402 ili poštom na adresu: Okružno javno tužilaštvo Prijedor ul. Zanatska br. 20. 79101 Prijedor

Rok za podnošenje prijava je osam (8) dana od dana objavljivanja konkursa u dnevnom listu “Glas Srpske” i ZZZ Filijala Prijedor.

Nepotpune i neblagovremene prijave neće se razmatrati.

Prije donošenja odluke o izboru i prijemu u radni odnos, sa prijavljenim kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa obaviće se intervju.

O datumu i mjestu obavljanja intervjua kandidati će biti obavješteni naknadno, pismenim putem ili telefonskim pozivom, zbog čega je neophodno u prijavi navesti i kontakt telefon.

Zavod za zapošljavanje RS
Foto – ilustracija