Nakon današnje pres konferencije održane nakon sjednice Predsjedištva SDS-a u Prijedoru, Saopštenjem za javnost oglasio se i Klub odbornika Srpske demokratske stranke u Skupštini grada Prijedora.

U nastavku vam ovo Saopštenje prenosimo u cijelosti.

Odbornici Srpske demokratske stranke
u skupštini Grada Prijedor

Adamović Srdan
Starčević Predrag
Knežević Biljana

SAOPSTENJE ZA JAVNOST

Klub odbornika Srpske demokratske stranke u skupštini Grada Prijedor ovim saopštenjem demantuje navode iz današnje izjave Maje Dragojević Stojić, a koji se tiču njenog odnosa sa nama kao odbornicima.

Sa velikim žaljenjem, ističemo da nakon preuzimanja funkcije v.d. predsjednika GrO SDS Prijedor, Dragojević Stojić nije niti pokušala inicirati uspostavljanje bilo kakve vrste komunikacije ni sa jednim od odbornika u SG.

Ovo je porazno prije svega za Srpsku demokratsku stranku, za nju kao osobu koja želi da obnaša visoke stranačke funkcije, ali i obmana našeg članstva kojem mi kao odbornici prije svega dugujemo veliku zahvalnost i obavezu da radimo u interesu jačanja SDS.

Naš rad u Skupštini Grada je javan, transparentan, opozicioni i to je ono što je naša obaveza i dužnost u trenutnoj situaciji.

NeprihvatIjivo je da neko ko uživa takvu podršku samog vrha Srpske demokratske stranke u javnost iznosi neistine, te u samom početku ne ostavlja prostor za saradnju. Mi smo srcem dio SDS-a i „svoj put”, kojim koračamo već dugi niz godina, znamo, bez da nam to neko sugeriše na vrlo maliciozan način.

Klub odbornika Srpske demokratske stranke