plivacki klub delfinPlivački klub “Delfin” Prijedor vrši upis novih članova a Škola plivanja će se održavati na bazenu “Aqua Planet” u Prijedoru.

U školu plivanja se primaju djeca od 5 godina starosti i više a obuku će vršiti profesori fizičkog vaspitanja i sporta.

Treneri kluba će vršiti provjeru kandidata za školu plivanja, kako bi se ustanovio nivo znanja i sposobnosti i kako bi se kandidati mogli rasporediti u odgovarajuće grupe (početnici – neplivači, poluplivači, plivači, rekreativci odnosno ciljani trening za odrasle…).

Testiranje kandidata za školu plivanja vršiće se na prvom treningu po dolasku zainteresovane djece u „Delfin“ nakon čega slijedi svrstavanje u grupu u skladu sa trenutnim mogućnostima djeteta.

Obuka će se u početku vršiti 2-4 puta sedmično po 1 sat (mlađi uzrast), a kasnije će se postepeno povećavati na pet puta sedmično.

Kandidati za školu plivanja moraju nabaviti sljedeću opremu: kupaće gaćice ili kostim, papuče za bazen (gumene), te peškir ili bade mantil.

Početak obuke, odnosno rada kluba, desiće se s početkom sezone kupanja na bazenu: ujutru i naveče kako kako bi članovi mogli dolaziti na treninge zbog obaveza u školi.

Po završetku školske godine formiraće se nove grupe i ustanoviti novi termini.

Cijena članarine na nivou mjeseca iznosi 35 KM za jedno dijete, za drugo dijete iz iste porodice cijena je 25 KM. Treće ili svako sljedeće dijete iz iste porodice biće oslobođeno plaćanja članarine.

Vidimo se uskoro!

Plivački klub “Delfin” Prijedor