Nakon što je Policijskoj upravi Prijedor, 22.02.2021. godine, oko 22,20 časova, na besplatan servisni broj „122“, uslijedio anonimni poziv građanina da je u Prijedoru u ulici Kozarska, u toku izvršenje krivičnog djela razbijanjem frižidera samostalne trgovačke radnje, brzom intervencijom policijskih službenika, u neposrednoj blizini lica mjesta pronađen je i lišen slobode osumnjičeni A.J. iz Prijedora, koji je izvršenjem ovog krivičnog djela otuđio alkoholno piće.

Kod osumnjičenog su pronađeni i oduzeti otuđeni predmeti, a kriminalističkom obradom utrđeno je da je osumnjičeni A.J., tokom noći 21/22.02.2021. godine, počinio i krivično djelo nad objektom kioska u ulici Miloša Obrenovića u Prijedoru, kom prilikom je otuđio manju količinu cigareta.

Nakon kompletiranja predmeta protiv osumnjičenog A.J., Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen Izvještaj za počinjena krivična djela „Teška krađa“.

Policijska uprava Prijedor se zahvaljuje građanima na saradnji i pravovremenom obavještavanju policije o uočavanju nedozvoljenih radnji, što je rezultiralo lišenjem slobode osumnjičenog i rasvjetljavanjem više krivičnih djela.

Građani putem besplatnog servisnog broja „122“ mogu anonimno prijaviti sva zapažanja koja se odnose na izvršenje krivičnih djela, prekršaja, te drugih radnji koje ugrožavaju bezbjednost građana i imovinu.

PU Prijedor
Foto – ilustracija