Povodom Dana zaljubljenih najbolji EKV tribute band Deca iz vode (BG) u pratnji Tanje Jovićević gostuje u Pozorištu Prijedor gdje će u nedelju, 14. februara sa početkom u 20 časova biti održan akustični koncert a prije njega prikazana digitalna izložba fun art fotografija Milana, Magi i EKV nekoliko autora koji su članovi Udruženja Deca iz vode.

U okviru navedenog programa Deca iz vode će u akustičnom setu dočarati pjesme EKV-a, baš kao što su nekad Milan i Magi svirali unplugged a specijalni gost je legendarna pjevačica Tanja Jovićević (Oktobar 1864) koja je bila i pridruženi član EKV -a u periodu 89 – 93.

U ulozi Milana Mladenovića je vokal i gitara Zoran Mladenović a kao nekada Margita, klavijature svira Luna Škopelja kćerka poznatih muzičara Madam Piano i Dejana Škopelje (Babe).

Deca iz vode su od strane muzičke javnosti proglašeni za najbolji i najuvjerljiviji EKV tribute bend a to potvrđuje i saradnja sa nekadašnjim članovima EKV-a – Rakom, Boletom, Firčijem, Žikom Todorovićem i Tanjom Jovićević.

Ova manifestacija je prava poslastica za sve fanove kultne rok grupe, po mnogima najbolje rok grupe sa prostora bivše Jugoslavije, a i šire !

Broj mjesta je ograničen i u skladu sa mjerama koje važe za kulturne ustanove.

Obavezno nošenje maske i dezinfekcija ruku na ulazu !

Cijena ulaznice 15 KM.