skupstina grada prijedoraOve srijede, 18. februara, sa početkom u 10:00 časova, biće održana 24. sjednica Skupštine grada Prijedora.

Nakon Verifikacije mandata odbornicima Ranku Anđiću i Brani Radanoviću te Aktuelnog časa, na Dnevnom redu će se naći Program rada Skupštine grada Prijedora za 2015. godinu, Odluka o davanju garancije grada Prijedora AD Toplani Prijedor za dugoročno kreditno zaduženje i Prijedlog Odluke o zaduženju grada Prijedora radi realizacije projekta vodovodne i kanalizacione infrastrukture na području grada Prijedora.

Pažnju javnosti će izazvati i Prijedlog Rješenja o izmjeni Rješenja o imenovanju stalnih radnih tijela Skupštine grada Prijedora, Izvještaj o radu Fondacije za razvoj „Prijedor“ za 2014. godinu, Informacija o realizaciji Programa korištenja sredstava za podsticaj u preduzetništvu, malim i srednjim preduzećima u 2014. Godini kao i Informacija o realizaciji Programa korištenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje u 2014. godini.

Pred odbornicima lokalnog parlamenta naćiće se i Informacija o pružanju pravne pomoći u 2014. godini, Informacija o broju upisa u matične knjige rođenih, vjenčanih i umrlih na području grada Prijedora u 2014. godini, Informacija o radu Pravobranilaštva Republike Srpske – Sjedište zamjenika Prijedor u 2014. godini, Informacija o radu JU Zavod za zapošljavanje Republike Srpske – Filijala Prijedor u 2014. godini te Referati iz imovinsko – pravne oblasti.

Tekst i foto – Aleksandar Drakulić – www.prijedordanas.com