Moraće Vojvodina za drugi deo prvenstva da potraži novog štopera. Jer, kako stižu vesti sa Bosfora, Siniša Saničanin će već za koji dan da obuče crno-beli dres Bešiktaša.

Uvek valja informacije turskih medija uzeti sa rezervom, pošto mnogi nisu baš najpouzdaniji, ali ova deluje verodostojno, sa svim podacima koji su uključeni u jedan transfer.

Štoper Vojvodine i reprezentacije Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin je na listi želja Bešikštaša i navodno je ponuda već stigla na adresu novosadske Stare dame. A, ponuda je takva da ne može da se odbije, jer Saničanin ima u ugovoru otkupnu klauzulu na 250.000 evra.

Sve i da nema klauzulu, Vojvodina teško da bi mogla da odbije takvu ponudu, jer igraču iz Prijedora ističe ugovor na kraju sezone.

Ako je suditi po njegovim igrama otkako je došao na stadion Karađorđe, to je zaista skromno obeštećenje, jer je Saničanin igrao sve bolje, odbrana Vojvodine nije mogla da se zamisli bez njega, a na kraju se izborio i za mesto u reprezentaciji BiH.

Turci tvrde da je štoper Vojvodine tražio od Bešiktaša godišnju platu od 500.000 evra i da će mu ta želja biti uslišena.

Saničanin je karijeru počeo u Rudaru iz Prijedora, potom je igrao za Borac iz Banjaluke, put ga je onda odveo u Mladost iz Lučana, a odatle u Vojvodinu. Dres reprezentacije BiH je nosio na osam utakmica.

mozzartsport.com