Fudbaleri “Omarske” imali su jesen iz snova u prvenstvu Druge lige Republike Srpske – Grupa “Zapad”.

Deset pobjeda, dva remija i samo jedan poraz uz gol razliku 39:17 doveli su do titule jesenjeg prvaka sa čak osam bodova viška u odnosu na najbližeg pratioca, ekipu “Čelinca”.

Nikad bolje odrađene pripreme, veći fond igrača, odlična atmosfera, dobre igre kod kuće i na strani, podrška mještana uprkos pandemiji korona virusa, sve to je doprinijelo da se sanjaju prvoligaški snovi.

Svi u Omarskoj žive za klub uz želju da na proljeće ostvare istorijski rezultat, plasman u Prvu ligu RS.

Svjesni da im je za taj cilj potrebna i pomoć prijatelja, pokrenuli su akciju prodaje godišnjih karata, koje će važiti za sve prvenstvene i kup utakmice u 2021. godini

Od 8. decembra moguće je kupiti godišnju ulaznicu čija cijena je simboličnih 20 KM a moguće je kupiti i onu od 100 KM ako neko želi dodatno pomoći klubu.

Da brojni mještani Omarske i okolnih naselja, ali i oni koji trenutno žive u drugim opštinama, gradovima, državama, žele da budu dio ove akcije pokazuje i broj od oko 150 prodatih karata u prethodnih 13 dana.

Uključuju se bivši i sadašnji igrači i funkcioneri kluba, podmladak, ali i sportski prijatelji iz drugih mjesta.

Među onima koji su postali dio ove hvalevrijedne akcije su i novoizabrani gradonačelnici Prijedora i Banjaluke, Dalibor Pavlović i Draško Stanivuković.

Kako saznajemo iz klubam obojica su kupila po pet godišnjih ulaznica i time dali podršku ekipi “Omarske”.

Svi zainteresovani ulaznice mogu naručiti kontaktom na brojeve 066/530-288 i 066/531-147, putem fb stranice ili u prostorijama kluba.

Iz FK “Omarska” pozivaju i dalje sve simpatizere kluba da podrže ovu akciju kupovinom ulaznice i pomognu razvoju kluba.

BUDI DIO PLAVOG TIMA, NAVIJAJ ZA OMARSKU

Tekst – www.prijedordanas.com
Foto – FK Omarska