Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović u prednosti je za 3.745 glasova u odnosu na protivkandidate, pokazuju podaci prijedorskog SNSD-a na obrađenih 130 od ukupno 134 biračkih mjesta.

Šef Izbornog štaba prijedorskog SNSD-a Dragoslav Kabić izjavio je da su građani Prijedora odlučili da ih dalje vodi jedna mlađa generacija.

“Nadamo se da će promjene svi osjetiti već u sljedećoj godini. Hvala svima koji su danas glasali i izašli na izbore, koji su uprkos svim problemima oko pandemije dali svoj doprinos pobjedi SNSD-a i čestitam svim političkim partijama koje su učestvovale u izborima”, rekao je Kabić.

Potpredsjednik Gradskog odbora SNSD-a Dražen Vrhovac pozdravio je građane Prijedora koji su ovoj stranci dali energiju, napunili srca njenim kandidatima i nosili ih u ovoj kampanji.

“Građani su osjetili da je vrijeme da grad Prijedor krene naprijed i da se svrsta među najrazvijenije gradove u Republici Srpskoj. Dalibor Pavlović zajedno sa svima nama će to da donese u Prijedor, mi vam to obećavamo”, poručio je Vrhovac.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Dalibor Pavlović rekao je da od prvog dana nije bilo sumnje da će SNSD pobijediti, nego samo sa koliko razlike.

“Prijedor više neće biti grad započetih, a nezavršenih projekata, nego grad odmah iza Banjaluke. Mi smo tu da popravimo stanje u ovom gradu”, naveo je Pavlović i dodao da će već od ove noći biti gradonačelnik svih građana ovog grada.

SRNA