Kandidat SDS-a za gradonačelnika Prijedora Maja Dragojević-Stojić najavila je danas da će večeras odmah po zatvaranju biračkih mjesta održati konferenciju za novinare na Trgu majora Zorana Karlice, a da ona neće biti u prostorijama stranke, niti u stranačkom štabu.

Ona je dodala da će konferenciju održati večeras.

“Predizborna kampanja bila je teška, kao i sav ovaj period, posebno za mene. Bilo je raznih dešavanja na nivou moje stranke. O tome ću govoriti kada prođe izborna ćutnja”, rekla je Stojićeva novinarima u Prijedoru nakon što je glasala.

Stojićeva je poručila biračima koji će je podržati da ostaje vjerna svojoj opciji i ubjeđenjima, da njen obraz nema cijenu, da se nikada neće povući i razočarati građane, te da sve druge priče ne dolaze u obzir.

“Želim da pozdravim svoje protivkandidate, da im poželim sreću na današnjim izborima, neka pobijedi najbolji i ona ko je po volji naroda. Ko god da pobijedi, da se bori za sve naše građane, da se bori za Prijedor, za budućnost i ljepši život svih nas. Ako ja pobijedim, boriću se za Prijedor po mjeri svih nas”, poručila je Stojićeva.

Jedan broj odbornika SDS-a iz odlazećeg saziva Skupštine grada Prijedor nije imao pristup stranačkim prostorijama zbog neslaganja sa stranačkim rukovodstvom i svoje konferencije za novinare nisu održavali u prostorijama stranke nego ili na otvorenom javnom prostoru ili u zakupljenim prostorijama.

SRNA