Dokazali smo da DNS ima puni kapacitet da vodi Prijedor. Kada ste neki period na vlasti, uvijek ima onih koji misle da može bolje. Ne kažem da nije moglo, ali je bitna naša dobra namjera. Ona je uvijek bila prisutna, a da li smo imali podršku za finalizaciju, neka se zapitaju oni koji su nam je često uskratili. Vodimo pozitivnu kampanju. Nastojali smo da objedinimo potencijale koje imamo i sve koji vjeruju u našu politiku.

Građani znaju da donosimo najbolje gradu. DNS ima kadrovski, moralni, politički i nacionalni kapacitet da vodi ovaj grad i sa građanima gradi bolju budućnost. Naši argumenti su vidljivi na svakom koraku, jer svi znamo kako je grad izgledao 2004. godine, a kako danas. Izgrađeni su mnogi objekti, vodilo se računa o poboljšanju uslova u mjesnim zajednicama, ulagalo se u privredu.

Lično sam bio dio tima koji je gradu donio mnoga priznanja, ne samo formalne prirode, već da smo prva lokalna zajednica koja se stalno zalaže za poboljšanje materijalnog položaja penzionera, boračkih kategorija, vjerskih zajednica, ulaganje u obrazovanje u skladu sa mogućnostima i zakonskim obavezama.

Nastavićemo da sve što je dobro i dalje unapređujemo, a ono što nije bilo dobro da mijenjamo. Moji ciljevi i sadržaj prioriteta biće u funkciji stvaranja i unapređenja političke, bezbjednosne, ekonomske i socijalne situacije. Prioritet će biti na ekonomiji, zapošljavanju, investicijama i infrastrukturi kao bazi, a iz nje će proizaći nadogradnja.

Nastavljamo za ljude i život Prijedora!
Dragutin Rodić

*zakupljeni sadržaj*