Slavija i Rudar Prijedor odigrali su poprilično loš meč u Istočnom Sarajevu i praktično ništa zanimljivo nismo vidjeli tokom 90 minuta.

Loš teren i činjenica da su favorizovani gosti nastupili poprilično oslabljeni donijeli su nervoznu i tvrdu utakmicu, u kojoj su tek na momente viđene poluprilike, ali ne i golovi.

Izdvojili smo ih samo tri.

Bez trenera Borisa Savića, koji se po riječima njegovog pomoćnika Marka Tešića “nije osjećao dobro”, gosti su bolje ušli u meč i zaprijetili u 22. minutu, kada je Dejan Glišić glavom šutirao preko gola.

Bilo je to sve u prvom poluvremenu, a u nastavku još po jedna prilika na obje strane.

U 73. minutu Mladen Perović takođe je šutirao glavom, ali ni fudbaler Slavije nije bio neprecizan, da bi u posljednjim trenucima susreta Nemanja Marić šutirao iskosa i pogodio spoljnji dio mreže domaćina.

Tako je propuštena i posljednja šansa za promjenu rezultata, pa su i jedni i drugi morali da se zadovolje bodom.

SLAVIJA:
Trifković, Baban, Popović, Babić, Arbinja (90+1. Bogučanin), Drljević (86. Bjeloš), Šćepanović, Čomor (66. Perović), Bogičević, Bojanić, Mandić
Trener: Zoran Erbez

RUDAR PRIJEDOR:
Topolović, Pekija, Gavranović, Kovačević, Kulenović (90+3. Sadžak), Rastoka (85. Suljić), Milićević, Glišić (85. Posarić), Marić, Ivetić, Marmat (90+3. Sajak)
Trener: Marko Tešić

mondo.rs