nezavisne-cekicSvjetlana D. (36) iz Prijedora osumnjičena je da je u subotu u pijanom stanju čekićem za meso udarila svekrvu Jelenu D. (76), u porodičnoj kući u Gornjim Orlovcima.

Kako nezvanično saznajemo, porodičnom nasilju prethodila je svađa između njih, a Jelena D. je, srećom, zadobila samo ogrebotine, pa nije bila potrebna ljekarska intervencija.

U prijedorskoj policiji su nam potvrdili da im je oko 17.50 porodično nasilje prijavio N.D., muž osumnjičene, a sin oštećene, te da ne mogu otkrivati više detalja zbog zaštite žrtve.

O svemu je obaviješteno nadležno tužilaštvo koje će podnijeti izvještaj protiv Svjetlane D. zbog nasilja u porodici, ali i Centar za socijalni rad, gdje je osumnjičena nakon krivičnog djela provela noć.

Prema nezvaničnim informacijama, kod S.D. je alko-testiranjem utvrđeno da ima 1,44 promila alkohola u organizmu.

“Nakon razgovora sa suprugom i njegovom majkom privremeno se smjestila kod svojih roditelja. Inače, boravi u Americi sa suprugom i djecom, a došla je u Prijedor kako bi posjetila rodbinu”, kazao je naš izvor.
Mještani Gornjih Orlovaca su kazali da se pričalo po selu o ovom slučaju, ali da ne znaju detalje.

“Ovdje u Gornjim i Donjim Orlovcima se slabo ko poznaje jer su tu pretežno naseljene izbjeglice. Čuo sam samo da je udarila tu staricu, ali stvarno ne znam zbog čega, niti ih ja lično poznajem”, kazao je jedan mještanin Gornjih Orlovaca.

Nezavisne novine